​​Секрет довголіття японців розкрито

У чому секрет японців? Чому навіть в 60 років вони виглядають на 20? Японія — це одна з найбільш незвичайних азіатських країн. Вона дивує своєю красою, яскравою культурою і неймовірною природою. Але що більше всього приваблює нас в її жителях? Вони вміють і знають, як зберегти своє здоров’я і молодість на довгі роки. І цьому у них дійсно варто повчитися! Тож як вони досягають таких результатів? Розповідають майстри команди KILOGRAMM SUSHI PROJECT, що спеціалізуються на традиційній японській кухні.

Загадкова країна

Японія — неймовірно загадкова країна з настільки ж загадковою національною кухнею та традиціями. Але, мабуть, найбільш загадкове в Японії — це самі японці. Тут дуже цінуються традиції та дисципліна. Почасти завдяки цьому їм і вдається зберегти молодість на довгі роки життя. Щодо цього у них є маса секретів, починаючи від особливих масажів і закінчуючи спеціальними масками, рецепти яких переходять з покоління в покоління. Але є й інші методи, яких вони дотримуються. Ділимося чотирма найефективнішими порадами, які допоможуть Вам уповільнити старіння, зберегти струнку фігуру і свою красу надовго!

Отже, секрет # 1

Японці люблять ферментовані продукти. У їхньому раціоні часто можна зустріти квашену капусту, кефір, кімчі або комбуча. Така їжа проходить процес лактоферментаціі, завдяки чому натуральні бактерії, насичуючись крохмалем і цукром, виробляють молочну кислоту. Крім того, заквашені продукти прекрасно зберігають поживні властивості і корисні елементи. Вони допомагають виводити важкі метали і токсини з клітинних тканин. Також створюються ферменти, жирні кислоти, вітаміни, омега-3 і пребіотики, які необхідні нашому організму для підтримки молодості.

Секрет # 2

Вони відносяться до прийому їжі абсолютно інакше. У них прийнято їсти невеликими порціями, завдяки чому японці не переїдають. А це запорука збереження привабливої фігури! Ось які правила варто перейняти у них: тарілку потрібно заповнювати частково; вся їжа повинна бути свіжою; подача їжі — теж важливий аспект, вона повинна бути красивою (так ми отримаємо ще й естетичне задоволення, а також дозу радості і задоволення від прийому їжі).

Секрет # 3

Повна відмова від швидких перекусів і харчування на ходу. Для них кожен прийом їжі — це відпочинок для тіла та душі. Тому рухатися при цьому не можна. Японці радять їсти повільно, ретельно пережовуючи і насолоджуючись кожним шматочком. Так ви полегшите роботу травної системи і шлунок швидше дасть сигнал мозку про ситість. До речі, палички, якими користуються жителі сходу, відмінно допомагають в цьому! Відзначимо, що при швидкому поглинанні їжі наш мозок занадто пізно отримує сигнал про насичення. Звідси можуть спостерігатися переїдання, нетравлення та ожиріння.

Секрет # 4

Здоров’я і молодість починаються зі способу приготування їжі! Японська кухня прославилася своїми рецептами. Жителі країни люблять варити, запікати або взагалі їсти деякі продукти сирими. Але чи можна виділити щось загальне, якусь пораду? Здебільшого методи приготування зводяться до одного правила: мінімальна термічна обробка виключно свіжої їжі. Крім того, вони використовують мінімум масла, зберігаючи смак і корисні властивості: смажена їжа займає лише невелику частину раціону японців, завдяки чому вони підтримують правильний баланс мікро- і макроелементів і не шкодять своєму організму. Ідеальним продуктом з точки зору балансу корисних речовин, смаку та втамування голоду є суші та роли. Безліч дієтологів з усього світу сходяться на думці, що це ідеальна страва для тих, хто хоче харчуватись корисно та смачно. Тому замовити суші на сайті Кілограм Суші Рівне — це гарантія не лише швидкого, а ще й корисного та поживного прийому їжі. Але слід замовляти лише в перевірених закладах, які гарантують якість своїх послуг. KILOGRAMM SUSHI PROJECT — найкращий вибір для тих, хто любить користь, смак та японські традиції в кожному шматочку!

KILOGRAMM SUSHI PROJECT — Ваша дієта ще ніколи не була такою смачною!

Оставьте первый комментарий

Оставить комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован.


*


Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.