Поради для тих, хто почав вивчати іноземну мову або продовжує його освоєння

Чи плануєте вивчати англійську мову? Це не так складно, як може здатися на перший погляд. Насправді, заговорити іноземною може будь-яка людина, який витратить досить сил на освоєння навичок читання, письма, спілкування. До того ж існує безліч хитрощів, які допомагають вивчити англійську мову ефективно. Про них і поговоримо.

Прості поради для початківців у вивченні англійської мови

В першу чергу важливо забезпечити собі належний рівень мотивації. В першу чергу подумайте: як ви будете оцінювати свій успіх? Система оцінки знань дуже допомагає зрозуміти, наскільки ви просунулися в навчанні, бачити прогрес. Без неї складно просуватися вперед, тому що здається, що ви намагаєтеся обійняти неосяжне.

Друге з чим потрібно визначитися — це з режимом занять і з тим, що саме ви будете робити. Якщо ви вибрали курси англійської мови, думати про програму не доведеться. При самостійному навчанні потрібно скласти розклад, знайти літературу, яку будете використовувати і ін.

Який буде перший крок у вивченні англійської мови?

Знову ж, школа англійської визначить https://myenglishworld.pro/ його за вас. Якщо ж ви вирішили вчитися самостійно, дотримуйтесь таким алгоритмом:

  • Знайдіть самовчитель з англійської з російськими поясненнями. Почніть проходити урок за уроком.
  • Вивчайте лексику. Беріть найпопулярнішу. Списки 100, 200, 300 найбільш популярних слів у мові можна знайти без праці. Спростить завдання використання програми на кшталт Memrise, там за вас такі списки вже склали.
  • Дивіться відео на ютубі по темі. У мережі безліч роликів, причому не тільки повноцінних курсів, а просто окремих відео. Шукайте їх, дивіться, повторюйте слова за диктором.
  • Знайдіть однодумців, щоб говорити англійською. Найпростіший варіант — знайти або навіть зібрати самостійно чат в ДІСКОРДІЯ або бесіду в твіттері, де можна поговорити іноземною мовою.

Лайфхак: під час бесід можна користуватися Google.Translate для перекладу, але уникайте застосовувати його для написання свого тексту. По-перше, він переводить не так вже ідеально, по-друге, ви втрачаєте шанс напрацювати власний манера письма і говоріння.

Поради для продовжують вивчати англійську мову

Якщо у вас вже є певний рівень знань, то багато шкіл англійської мови рекомендують якомога глибше зануритися в середу. У цьому допомагає:

  • перегляд фільмів, серіалів;
  • прослуховування англомовних подкастів;
  • спілкування з Нейт спікерами — людьми, для яких іноземна мова рідна.

Непогано допомагає говорити англійською в голові.

Поради для тих, хто почав вивчати іноземну мову або продовжує його освоєння - DSCN0332-1067x800

Зазвичай, коли ми починаємо говорити, ми спочатку думаємо фразу рідною мовою, а потім — подумки — підбираємо відповідні конструкції на іншу мову. Чим швидше відбувається підбір потрібних конструкцій, тим краще ви говорите.

Привчаючи себе думати англійською, ви практично минете цю фазу внутрішнього перекладу: мозок вчиться відразу ж визначати явища, предмети іншою мовою. У якийсь момент ви навіть почнете забувати окремі рідні слова.

Але не варто боятися, свій відомий з дитинства мову забути повністю складно, далеко не у всіх мігрантів це виходить.Просто через якийсь час у вас в мозку сформується подвійне визначення кожного предмета, і ви зможете швидше витягати з пасивного словникового запасу (а саме в ньому «зберігаються» зазвичай лексичні одиниці мови, що вивчається) потрібні слова.

Оставьте первый комментарий

Оставить комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован.


*


Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.