Визначено 5 найпопулярніших професій у світі

Визначено 5 найпопулярніших професій у світі - viznacheno-5-najpopuljarnishih-profesij-u-sviti_1

Яка професія найперспективніша? Фахівцям якого профілю найлегше працевлаштуватися за кордоном? Щоб знайти відповіді на ці питання, експерти проаналізували попит на різні професії у більшості країн світу і склали список найпотрібніших спеціальностей.

Медсестри
В останні роки у світі значно зріс попит на медсестер. Таких фахівців охоче приймають на роботу в Індії, Канаді, США, Австралії, Данії, Німеччині. Також для медсестер є робота в Ізраїлі, Бельгії, Фінляндії. В ряді країн спеціалісти з середньою медичною освітою заробляють не менше, ніж лікарі. Наприклад, медсестри хірургічного та психіатричного відділень в Австралії отримують від 60 тис. австралійських доларів в рік, що складає близько 43 тис. доларів США.

Інженери-механіки
Чоловіки з таким фахом можуть швидко працевлаштуватися в Англії, Австрії, Франції, Угорщині, Іспанії, Австралії. Високим попитом користуються інженери-механіки в Німеччині. На автомобільних заводах завжди готові прийняти таких спеціалістів.Лікарі
На сьогоднішній день медики потрібні в Канаді, Португалії, Данії, Фінляндії, Англії, Словенії та Німеччині. У більшості європейських країнах лікарі мають вигідні соціальні пакети і отримують високу зарплату. Наприклад, робота в Бельгії на посаді лікаря оплачується біля 4500 євро за місяць.
Сьогодні у світі популярні лікарі усіх напрямів: терапевти, реаніматологи, хірурги, стоматологи, педіатри, невропатологи.

Електрики
Працівники такого профілю потрібні в Швейцарії, Швеції, Польщі, Сінгапурі, Бразилії, Данії, Угорщині та Англії. Професія електрика у всі часи користується популярністю. Такі спеціалісти потрібні на виробництві і будівництві. Так, електрик прокладає електричні мережі, підключає до енергії нові споруди, здійснює монтаж електричного обладнання, ремонтує лінії електропередач у випадку аварій. Також цей спеціаліст відповідає за введення в експлуатацію нового обладнання і налаштовує техніку.

Програмісти
В наш час цю професію можна назвати найперспективнішою. Кожна країна вкладає чималі кошти в розвиток інформаційних проектів та розробок. Тому талановиті програмісти можуть без проблем працевлаштуватися в Австрії, Бельгії, Німеччині, Англії, Швеції, Данії та Росії. Хороші спеціалісти можуть заробляти в Європі біля 60 тис. доларів за рік. А робота в Швеції в престижних компаніях оплачується від 36 тис. доларів до 72 тис. доларів за рік в залежності від навиків спеціаліста.

Оставьте первый комментарий

Оставить комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован.


*


Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.