Велосипедисти об’єднаються разом у Велодень 2009!

Велосипедисти об’єднаються разом у Велодень 2009! - Velosipedisti-obednajutsja-razom_1 24 травня, в неділю, о 10:30, тисячі столичних велосипедистів зберуться разом на щорічну акцію Велодень, організовану велоспільнотою міста Києва. Запрошення підтримати український «День поваги до велосипедистів» отримали також офіційні представництва іноземних держав, які під стягами своїх країн зможуть проїхати зі столичними велоаматорами вулицями міста. Місцем старту у Києві стане Арка Дружби Народів. Далі велопробіг організованою колоною пройде за маршрутом: вулиця Хрещатик – бульвар Шевченка – вулиця Володимирська – Михайлівська площа.

Акцією велосипедисти вимагатимуть вирішення міською владою проблем з влаштуванням велодоріжок, розпорядження про створення яких було прийнято минулого року, забезпечення велопарковками громадських місць та визнання водіями велосипедистів повноправними членами дорожнього руху.

Цього року акція проводитиметься втретє. Вона об’єднує велосипедистів, які виступають за безпечний рух, взаємоповагу на дорогах, а також пропонують велосипед, як альтернативний і екологічний вид транспорту для великих міст та пропаганду здорового способу життя. До «Велодня» приєднається понад десяток міст України, серед яких Вінниця, Дніпропетровськ, Львів, Луганськ, Одеса, Рівне, Харків, Черкаси в яких пройдуть аналогічні акції.

Долучитися до Київського Велодня та зазнимкувати спільний порив його учасників для історії виявив бажання відомий фотограф, автор проекту «Разом.ua» Ігор Гайдай.

Взявши участь у акції, кожен велоаматор, незалежно від віку чи виду велосипеда, стане творцем велоісторії свого міста.

Важлива примітка! Акція не є політичною і є проявом доброї волі велоаматорів міста Києва.

Таймінг (для Київської акції):

  • 10:00- 10:20 – початок збору, Арка Дружби Народів.
  • 10:20 -10:45 – брифінг для преси.
  • 11:00 – старт колони за маршрутом вулиця Хрещатик – бульвар Шевченка – вулиця Володимирська – Михайлівська площа.
  • 12:00-12:30 – фініш на Михайлівській площі. Фотографування для проекту «Разом.UA». Завершення акції.

ДО УВАГИ ВЕЛОСИПЕДИСТІВ ОБОЛОНІ! 24 травня о 8:30 на площі перед БУДИНКОМ ПОБУТУ ОБОЛОНЬ відбудеться збір учасників акції ВЕЛОДЕНЬ. Після зборів о 9:00 вирушаємо організованою колоною до арки Дружби Народів, де приєднаємось до основної колони велосипедистів.

Офіційний сайт акції: www.bikeday.org.ua
Email: [email protected]
Для довідок та уточнень звертатися за телефонами:
8 093 751 91 37 – Олександр Бєлінський, 8 067 277 10 19 — Ганна Яковенко

Оставьте первый комментарий

Оставить комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован.


*


Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.