Дитячий день народження: де відсвяткувати у Києві

Ви не знаєте, де відсвяткувати у Києві дитячий День народження, яке запам’ятається імениннику та його гостям? Енергійну розвагу для іменинника можна організувати в розважальному центрі 1’st Legion (Перший легіон).

День народження — це, мабуть, основне та головне свято у дитячому віці. Тому батьки прагнуть організувати його весело та забавно. Адже хочеться, щоб свято запам’яталося дитині надовго.

Проведення дитячого свята у розважальному центрі Перший Легіон – це завжди захоплююче та запальне. З іменинником та гостями знаходяться веселі аніматори, ведучий. Можна пограти стрілялки лазертаг або взяти участь у квесті Амонгас, розбити піньяту з цукерками та поскакати на дитячій дискотеці з паперовим шоу! А насамкінець сам супергерой Хижак привітає зрадника і винесе для нього торт.

Як відбувається організація дитячого дня народження?

Спочатку потрібно залишити заявку на проведення дитячого свята. Ви можете зробити це за вказаними на сайті телефонами або залишити заявку через чат-бот на сайті. Наш менеджер передзвонить та узгодить із замовником дату проведення та тарифний пакет, від якого залежить набір розваг для дитини та її гостей. Команда професіоналів розважального центру становитиме незабутню програму для вашої дитини.

Залежно від обраної програми свято може включати ексклюзивні атракціони, тематичні квести, проходження лабіринтів і бункерів, логічні загадки та ребуси, хованки в темряві та паперове шоу святковий стіл та частування.

Ряд пакетів включає отримання подарунка у вигляді фірмового рюкзака від розважального центру 1’st Legion. Додатково можна замовити ді-джея на день народження, організувати професійну фото та зйомку, оформити фото зону для стильних і модних селфі у святковому космічному стилі.

Чому варто замовити дитяче свято у нас

  1. Різноманітність розваг та програм, які порадують вашу дитину та її гостей.
  2. Досвідчені інструктори та персонал, які постійно перебувають з дітьми.
  3. Можливість замовити як організацію свята «під ключ» так і окрему розвагу для дитячої компанії.
  4. Ціновий діапазон на будь-який бюджет.

Замовити дитячий день народження в розважальному центрі для дітей та дорослих 1’st Legion можна на офіційному сайті або по телефону, або в онлайн-чаті.

Зробіть дитині день народження або зустріч із друзями яскравими та незабутніми!

Також, чекаємо вас на канікулах, у вихідні та в будні після школи. В нас ви знайдете розваги для всієї сім’ї чи компанії школярів.

Оставьте первый комментарий

Оставить комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован.


*


Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.