Все про Syntha-6 від BSN

Syntha-6 BSN – багатокомпонентний протеїн, що має високу біологічну цінність. Запатентована анаболічна матриця від компанії BSN (БСН) не має аналогів на ринку спортивного харчування вже багато років. Результат, отриманий в ході використання Syntha-6 (Сінта шість), залишається навіть після припинення курсу прийому.

Syntha-6 BSN – комплексний білковий препарат, що дозволяє протягом шести годин підживлювати м’язову тканину амінокислотами і поживними речовинами. Негативний вплив кортизолу на клітини мускулатури зводиться до нуля. Дія продукту починається через 10-15 хвилин після вживання коктейлю.

Унікальність даної спортивної добавки полягає в її універсальності: прийом протеїнових коктейлів Syntha-6 можливий незалежно від статі, рівня тренованості і головне – спортивного спрямування. Виключно в рідкісних випадках спортивне харчування можна вживати будь-якому атлету: силові види, аеробні, бойові мистецтва, бодібілдинг, пауерліфтинг, кроссфіт. Також Syntha-6 BSN рекомендована до вживання в якості дієтичної добавки: не завжди є можливість з’їсти шматок стейка або курячу грудку, а деякі люди взагалі не їдять м’ясо. В даному продукті присутні кілька видів протеїну з різною швидкістю засвоєння, з повноцінним амінокислотним профілем, в тому числі ВСАА – амінокислоти, які так складно отримати з білку рослинного походження.

Склад Syntha-6 BSN

  • Сироватковий концентрат. В даному випадку використовується протеїн з максимальною місткістю протеїну понад 80%, що пройшов ультрафільтрацію, а також збагачений альфа-лактальбуміном.
  • Сироватковий ізолят. Сировина преміум-класу, що пройшла мікрофільтрацію і збагачена пептидними фракціями сироваткового ізоляту. Порівняти можна тільки з Whey Gold Standard.
  • Яєчний протеїн. Деякі фізіологічні чинники не дозволяють повноцінно засвоювати яєчний альбумін на сто відсотків. У Syntha-6 ця проблема усунена за допомогою включення до складу вітамінів, мінералів і ферментів.
  • Молочний протеїн. Блокує негативний баланс азоту, а також зміцнює кістково-зв’язковий апарат, що так необхідно при силових тренуваннях.
  • Казеїнат кальцію і міцелярні α- і β-казеїни. Немає більш підходящого протеїну для усунення катаболізму при вимушеному голодуванні на тривалих тренуваннях або під час сну.
  • Пептиди глютаміну. Будь-яке тренування – стрес для всього організму, а не тільки для м’язової тканини. Імунна система також потребує зміцнення. В іншому випадку настає ефект «застою» або «плато». Пептиди глютаміну підвищують працездатність і посилюють імунітет.

У Syntha-6 BSN зібрані всі необхідні види білків і поживних речовин для швидкого і якісного зростання сухої мускулатури. Такий склад і запатентовані пропорції дозволяють злагоджено діяти і посилювати анаболічну дію один одного.

Рекомендації щодо застосування Syntha-6 BSN

Для приготування коктейлю необхідно взяти 44 г (одна порція) порошкової суміші Syntha-6 і залити 300-500 мл води або знежиреного молока – змішати в шейкері або блендері. Дієтологи компанії BSN рекомендують вживати мінімум два протеїнові коктейлі на день, а в тренувальні дні – три-чотири: вранці, до початку фізичних навантажень, після тренування і перед сном.

Джерело: metronews.ru

Оставьте первый комментарий

Оставить комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован.


*


Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.