Чарівний успіх Крижаного серця

Не так давно на екранах з’явився чудовий мультфільм, знятий за мотивами казки Ганса Крістіана Андерсена «Снігова Королева» — Крижане серце. Мультфільм відразу став шалено популярним серед дітей та дорослих, з’явилося безліч онлайн ігор Крижане серце, сумочок та одягу з зображеннями головних героїв, розмальовок, блокнотів та безліч інших аксесуарів та розваг з принцесами Анною та Ельзою. Чим же ця зимова історія так змогла захопити серця глядачів?

Історія Крижаного серця

У мультфільмі ми бачимо, як збувається давнє пророцтво і як королівство занурюється у вічний зимовий сон. Три безстрашних героя – принцеса Анна, хоробрий Крістоф та його вірний олень Свен – відправляються у довгу подорож в гори, з метою знайти сестру Анни – Ельзу, адже вона і тільки вона може зняти з країни страшне прокляття. Їх шлях, звичайно ж, не буде простим, на них будуть чекати цікаві сюрпризи та пригоди, зустріч з чарівними тролями, знайомство з милим та смішним сніговиком на ім’я Олаф, захоплююче високі гори та магія в кожній сніжинці. Але не все так райдужно, як може здаватися з першого погляду. 

Анні та Крістофу слід стати справжньою командою, що б перемогти могутню стихію та врятувати своїх рідних і близьких. Щодо героїв, тут ми не побачимо ані Кая, ані Герди, до яких всі звикли з дитинства. Але тут замість них виступають дві сестри – Анна та Ельза, про яких ми вже дещо розповіли. Анна дуже життєрадісна, а ось Ельза – трагічна. Хотілося б згадати про одну прекрасну, навіть шедевральну сцену створення крижаного палацу. Ця сцена вразить не лише чудовою промальовкою всього до дрібниць, але й відмінним музичним супроводом. Безумовно, вся музика мультфільму чудово звучала і була в тему, але тут ми відчуємо щось справді чарівне. Мабуть, саме через такі от сцени ми щиро любимо кіно. Всі центральні герої повністю розкриті, з усіма їх характерами, мотиваціями, та природною поведінкою. Сестри готові буквально на все одна для одної – саме на цьому й побудований весь мультфільм Крижане серце.

Крім двох сестер фігурували й інші герої. Наприклад, красень принц Ганс або дурнуватий льодоруб Крістоф зі своїм оленем Свеном. На принці ми зупинятися не будемо, а ось про останніх двох трохи скажемо. Крістоф не просто дурний льодоруб, він також і дуже відважний, адже саме він допомагає Анні врятувати її сестру, йдучи на великий ризик. Тепер поговоримо про героїв, які виступали головними джерелами гумору в мультфільмі. Мова піде про вже згаданого дивакуватого оленя Свена і про зовсім вже дивного сніговика Олафа, поведінка якого навіть у дорослих може викликати безліч неоднозначних асоціацій. Саме Олаф, мабуть, може поборотися за звання найсмішнішого персонажа і не тільки саме цього мультфільму, а й всіх мультфільмів останніх років. Його суперниками можуть стати лише міньйони. У кожного героя своє минуле, про яке ми дізнаємося немов між іншим. Звичайно, герої не ведуть вже надто розумних розмов, але й дурниць вони теж не говорять. Слухати їх дуже цікаво. Напевно, немає жодного сенсу говорити про графіку мультфільму, адже Дісней ніколи не випускав погано намальованих речей. Тим більше зараз, коли існує стільки новомодних технологій. Все виконано на найвищому рівні. Особливо зачаровують різкі пориви шторму, снігова магія та крижаний замок, про який вже було згадано. Загалом весь екстер’єр виглядає вражаюче та цілковито занурює в себе глядача. Тож навряд чи буде багато незадоволених технічною стороною мультфільму. Він також сподобається любителям пісень. Адже їх тут дійсно багато. До речі, співачка Демі Ловато навіть записала пісню «Let It Go» спеціально для мультфільму. Загалом, кожна пісня може сподобатися своєму слухачеві. В цілому, мультфільм дуже цікавий, веселий та добрий.

Оставьте первый комментарий

Оставить комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован.


*


Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.