Корекція нігтів

Корекція нігтів майже завжди може бути ідеальною, коли ви обираєте французький манікюр. Створити ідеальний френч  можуть і вдома, користуючись порадами, які ми зібрали у статті. Розповідаємо по кроках:

  1. На першому етапі моделюємо вільний край нігтя. Для зручності виконання роботи ми умовно зонуємо нігтьову пластину і називаємо вільний край першою зоною. Розміщуємо форму для моделювання манікюру під нігтем і формуємо акуратний вигиб. Клієнти Vanille часто зізнаються, що це найбільш дискомфортний етап у нарощенні нігтів чи корекції нігтів. Втім, триває він недовго. На даному етапі обираємо білий колір (чи інший для френчу, дехто полюбляє червоний). Формуємо усмішку за допомогою гелю білого кольору, не забуваючи про бічні контури.
  2. На другому етапі моделювання акцентуємо на зоні 2: так званий апекс. Нам знадобиться рожева пудра (чи рожевий гель). Наносячи його на центр нігтя, робимо плавні рухи до правого і лівого краю. Правильний баланс допоможе у створенні правильного нігтя. Ми обираємо техніку притискання і розгладжування і поволі просуваємось до третього етапу.
  3. Створивши арку біля третьої зони (кутикула), моделюємо ніготь, використовуючи той самий рожевий гель. Ми виконуємо роботу аналогічними симетричними рухами, притискаючи пензлик до нігтя.
  4. Після полімеризації відбувається опил нігтя з усіх боків. Починаємо з першої зони і просуваємось до третьої. Варто переконатись, що після опилу бічні поверхні нарощеного нігтя ніби продовжують натуральний.
  5. Розташувавши пилку паралельно вільному краю нігтя, закруглюємо кутові поверхні. Рухаємо пилку зі сторони в сторону. Якщо бажаємо отримати більш круглий ніготь —  робимо більший нахил пилки.
  6. На шостому етапі зонуємо ніготь на 2 частини. Торкаючись центру, підпилюємо покриття у ліву сторону та у праву від центру нігтя.
  7. Підпилюємо область кутикули, стараючись не травмувати делікатну шкіру навколо нігтя. Поліруємо увесь ніготь.

Така техніка дозволяє створити френч за допомогою акрилу. Якщо хочемо зробити нарощення нігтів гелем, корекцію нігтів або манікюр гель-лаком, то етап малювання посмішки відбувається наприкінці моделювання нігтя. Фахівці салону краси Vanille рекомендують різні види моделювання для створення ідеального френчу у Рівному: у тому числі міні-моделінг. Така техніка оптимальна для власниць коротких нігтів, які хочуть отримати додаткову довжину для моделювання посмішки за короткий проміжок часу.

Оставьте первый комментарий

Оставить комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован.


*


Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.