Проекти будинків з мансардою

Будинок з мансардою – оптимальне і економічно вигідне рішення

Проекти будинків з мансардою - proekti-budinkiv-z-mansardoju_1

В більшості людей виникає питання: як збільшити площу заміського будинку? Для вирішення цієї проблеми існує кілька варіантів. Звичайно можна вже до готового будинку прилаштувати прибудову. Втім такі приміщення можуть слугувати підсобними або ж господарськими. Найбільш оптимальним варіантом є розширення площі будинку за рахунок мансарди. Сьогодні будинки з мансардними поверхами користуються неабиякою популярністю. І це не випадково, адже вони дозволяють створити неповторний дизайн і незвичне планування будинку. До того ж такі будинки є економічно вигідними.

Які можливості надає мансарда?

Зазвичай мансарди мають скошені стелі, які зменшують висоту стін і це може значно ускладнювати встановлення меблів. І до того ж, для них потрібні спеціальні вікна, які коштують значно дорожче за звичайні склопакети. Втім незважаючи на всі ці особливості, за рахунок мансарди можна значно збільшити житлову площу, при цьому не потрібно будувати додаткові стіни. Цей варіант надає унікальну можливість добре зекономити, оскільки для створення мансарди не потрібно таких матеріалів, як цегла або зовнішня обробка. Їх цілком можна замінити покрівельним матеріалом та утеплювачем.

Проекти будинків з мансардою

Сьогодні є унікальна можливість втілювати ужиття найрізноманітніші проекти будинків із мансардою.

Адже верхня частина будинку надає можливість дизайнерам проявити будь-яку інтер’єрну фантазію завдяки таким перевагам, як незвичні стіни, своєрідні віконні прорізі, різноманітні ніші і т.п. Дизайн інтер’єру мансардного приміщення можна зробити таким чином, що навіть скошені стелі стануть у нагоді. Адже в трапецієвидній частині можна розмістити різноманітні стелажі для зберігання речей, книг, сувенірів і т. п.

В сучасних котеджах є різноманітні мансарди, які можуть використовуватися по-різному: в якості спальні, дитячої, традиційної ізольованої кімнати, кабінету, відкритої студії, або ж можуть бути місцем для відпочинку, де збирається вся родина або найближчі друзі.

Сьогодні є всі можливості, для того, щоб зробити будь-яку мансарду вашої мрії. Припустимо, якщо ви бажаєте мати просторе приміщення з балконом, можна зробити більший кут нахилу даху. А якщо ви мрієте жити в невеликій затишній мансарді, тоді цей кут можна зробити меншим. Крім того, мансардний поверх дозволяє розмістити різноманітні меблі, починаючи з великого ліжка, і закінчуючи невеликим комодом. Оригінальним варіантом також є гамак, який можна підвісити з обох боків стелі.

Оставьте первый комментарий

Оставить комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован.


*


Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.