Скільки коштує натяжна стеля в Києві?

Скільки коштує натяжна стеля в Києві? - skilki-koshtuje-natjazhna-stelja-v-kijevi_1 Як і пластикові вікна, натяжні стелі виробляють в європейських країнах, Китаї, Росії та Україні. Найякіснішими вважають французькі стелі, виготовлені з плівки ПВХ, а також швейцарські та німецькі безшовні.

Французькі натяжні стелі

Натяжні стелі класу «економ» французького виробництва на ринку представлені в матовому, глянсовому і сатиновому варіанті. До варіантів більш дорогої вартості відносять арт-стелі, художні, напівпрозорі, дзеркальні і фактурні. Подивіться прайс лист на роботи та матеріали компанії Demi-Lune з Києва, яка є лідером з виробництва натяжних стель в Україні. Ціни доступні, якість — європейське, монтаж — професійний.

У наш час така обробка знайшла величезну популярність і стала затребувана киянами, як житлових, так і нежитлових приміщеннях. Ці варіанти застосування бездоганні, так як вони відрізняються не тільки своєю доступністю і практичністю експлуатації, так і швидкістю установки.

Крім того, матеріали відрізняються своєю абсолютною екологічністю і пожежонебезпекою. Вони не вбирають в себе різноманітні запахи, при цьому значно збільшують шумоізоляційні і термоізоляційні властивості приміщення.

Безшовні німецькі стелі Дескор

Натяжні стелі німецького виробництва бізнес класу і «економ» класу Descor — це надійна і довговічна технологія, яка дозволяє виконувати обробку у ванній кімнаті за безшовною технологією. Безшовні натяжні стелі на тканинній основі розташовують меншим асортиментом фактур, на відміну від стель ПВХ, але їх більш зручно встановлювати (так як немає необхідності в прогріванні), вони довговічні (виробник гарантує термін служби таких стель протягом 10 років), не вимагають особливого догляду і їм зовсім не страшні механічні пошкодження. Також це відноситься і до безшовних натяжних стель швейцарського виробництва. Крім цього, ширина, мають тканинну основу, може перевищувати позначку в 5 метрів, коли стелі на основі плівки ПВХ рідко мають ширину, що 2 метри.

ПВХ плівку у ванній кімнаті монтують, коли настає заключний етап ремонтних (оздоблювальних) робіт, коли вже встановлені двері, пластикові вікна і проведена обробка підлоги і стін.

Якщо Вам відома площа кімнат Вашої квартири, то Ви без зусиль зможете порахувати, скільки для Вашої квартири або будинку буде коштувати ваш варіант. Для цього існує спеціальна система розрахунків, завдяки якій Ви і зможете зробити індивідуальний розрахунок вартості натяжної стелі.

Оставьте первый комментарий

Оставить комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован.


*


Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.