З теплом – 93% дитсадків, майже половина шкіл та 17,6% столичних будинків

Протягом трьох діб від початку опалювального сезону фахівці ПАТ «КИЇВЕНЕРГО» підключили до централізованого опалення 2803 столичних споживачів.

Найбільша кількість споживачів підключена до тепла у Святошинському, Солом’янському, Голосіївському, Шевченківському, Деснянському районах столиці.

З теплом – 93% дитсадків, майже половина шкіл та 17,6% столичних будинків - z-teplom-93-ditsadkiv-majzhe-polovina-shkil-ta-176-stolichnih-budinkiv_1

Станом на 7:00 ранку 3 жовтня до тепла, зокрема, підключено майже половина столичних шкіл – 222 школи (48% від загальної кількості), 466 дитячих садочків (93%) та 325 лікувальних закладів (82%).

Фахівці КИЇВЕНЕРГО здійснюють також підключення до опалення житлового фонду. Так, теплоносій вже подається до 1764 житлових будинків усіх форм власності (17,6 %).

Компанія здійснює запуск теплоносія поетапно та в цілодобовому режимі. У першу чергу запуск тепла відбувається у будинки, внутрішньобудинкові мережі яких технологічно готові до запуску теплоносія. Про це завчасно мали потурбуватися балансоутримувачі будинків.

Нагадаємо, згідно з розпорядженням КМДА № 1686 від 26 вересня поточного року, процес підключення об’єктів соцсфери до централізованого опалення 30 вересня. Одночасно із запуском теплоносія до об’єктів соціальної сфери, фахівці Компанії з 1 жовтня розпочали поетапне підключення житлових будинків. Перші об’єкти соцсфери за їхніми заявками КИЇВЕНЕРГО розпочала підключати до опалення ще 20 вересня.

Джерело: kyivenergo.ua/news/48

Оставьте первый комментарий

Оставить комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован.


*


Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.