На Оболоні безкоштовно навчать гольфу і покатають на водних мотоциклах

До Дня фізичної культури і спорту в Оболонському районі столиці пройдуть найрізноманітніші святкові заходи.

Як повідомили "Столиці " у прес — службі КМДА, з 13 до 15 вересня на пр. Героїв Сталінграда, 12- А пройде Європейський тур розвитку гольфу. Організатори навчать усіх бажаючих грі в гольф безкоштовно .

На Оболоні безкоштовно навчать гольфу і покатають на водних мотоциклах - na-oboloni-bezkoshtovno-navchat-golfu-i-pokatajut-na-vodnih-mototsiklah_1

У суботу , 14 вересня, протягом дня на пр. Оболонському, 12 буде спортивно — розважальний захід "Honda day". А на стадіоні ЗНЗ № 216 (вул. Мате Залки, 8- Г) в цей же день розпочнеться чемпіонат по дворовому футболу серед дітей та підлітків "Футбол в кожен дім".

Також киян та гостей столиці чекають спортивні змагання з футболу, баскетболу, настільного тенісу, підняття гир, перетягування каната, греко — римської боротьби, арашідо, армрестлінгу на вул. Прирічній, 11.

У недільному, 15 вересня на території водно — спортивної бази районного Центру військово -патріотичного виховання дітей та молоді "Єдність" на Прирічній, 11 пройде фінал чемпіонату на Кубок Києва з перегонів на водних мотоциклах.

А ще 21 вересня між затоками "Верблюд" і "Собаче гирло" ( вул. Прирічна, 30) пройде 6 -й етап Кубка автомобільної федерації України з кантрі-кросу для квадроциклів . У той же день на Оболонській набережній, 10- Б пройде турнір "Найсильніша людина України".

Джерело: stolica-ua.com/novosti/novosti-kieva/na-oboloni-besplatno-nauchat-golfu-i-pokatayut-na-vodnyh-motociklah-3079.html

Оставьте первый комментарий

Оставить комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован.


*


Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.