Вночі в Києві підірвали автомобіль

Вночі в Києві підірвали автомобіль - vnochi-v-kijevi-pidirvali-avtomobil_1

У Ніч з 13 на 14 січня о 1.42 ночі на одній з прибудинкових парковок в Оболонському районі (недалеко від станції метро «Мінська») пролунав вибух.

У лічені хвилини на місце події прибули наряди МНС і міліції. Зі слів очевидців, пожежа від вибуху була погашена на протязі 5-7 хвилин з моменту початку.

Незважаючи на оперативні дії служби порятунку, за цей час встиг повністю вигоріти салон спорткара HONDA Prelude (хонда прілюд). Постраждали сусідні автомобілі. На них зіпсовано лакофарбове покриття, оплавились пластмасові молдінги та гумові ущільнювачі.

Як розповіли кореспондентам NewsOboz.org очевидці події, автомобіль стояв безвиїзно на дворовій стоянці більше року. За цей час було безліч спроб мародерства, неодноразово намагалися зняти литі диски авто, вкрасти нутрощі салону автомобіля.

«Цієї зими бомж намагався влаштувати собі нічліжку на шкіряних сидіннях автомбіля, до цього хтось, мабуть підлітки, повибивали шибки в автомобілі». — Розповідає нам очевидець Михайло, який викликав службу порятунку після вибуху.

Крім пожежників і чергового наряду міліції на місці вибуху працювали вибухотехніки. Попередня версія — умисний підрив автомобіля. Господарі транспортного засобу на місці події так і не з'явилися. На даний момент ведеться слідство.
http://newsoboz.org/proisshestviya/nochyu-v-kieve-vzorvali-avtomobil-14012013094500
http://fakty.ictv.ua/ua/index/read-news/id/1467155

Оставьте первый комментарий

Оставить комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован.


*


Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.