Фестиваль "Свірж", 31.07.09 02.08.09 (3 дні)

Фестиваль "Свірж", 31.07.09 02.08.09 (3 дні) - Festival-Svrzh-310709-020809-3-dn_1

Там, де високі дерева підпирають небо, де сонце торкається гір, де кам’яні фортеці височіють над розливами рік, на перетині світів і темряв на три довгих літніх дні в три коротких літніх ночі до Свіржа зберуться народи з усього світу, ведучи за собою тіні своїх забутих предків. Там без упину лунатимуть мотиви світу на всіх рівнях Вашого сприйняття. Ви зможете почути та побачити, відчути та осягнути, запам’ятати найбільш душевний фестиваль Вашого життя. Поки що ж, можете його уявити.

З 31 липня по 2 серпня 2009 року в селі Свірж Львівської області пройде міжнародний фестиваль культур народів світу. Старовинний замок 1482 року, парк та костел, неперевершені краєвиди з химерними скелями, розливи ріки з острівцями, залиті сонцем зелені поля, і музика, музика, музика…

На фестивалі будуть представлені музика та література, танці та ремесла, кухні та театральне мистецтво народів трохи не з усіх куточків світу. Вірмени та грузини, американці та японці, угорці та молдавани, французи та естонці, киргизи та ізраїльтяни, алжирці та італійці, поляки та чехи, росіяни та, звичайно ж, українці – ось лише невеличкий перелік тих народів, які ділитимуться з вами часточками своєї душі.

На Вас чекають більше 60 концертів на 3 сценах, літературні, танцювальні та ігрові майдани, десятки майстер-класів та сотні метрів виставкових площ, а також повний спектр послуг для гостей фестивалю, включаючи наметове містечко, паркінг та всі супутні сервіси.

Плануйте літо 2009 з нами вже зараз, адже воно так близько!

Організатори Фестивалю

  • МГО «Далі буде»
  • Продюсерський центр «Габрі»

Співорганізатори

  • Перемишлянська райдержадміністрація

http://www.gabri.kiev.ua/content/view/86/90/lang,uk/

Оставьте первый комментарий

Оставить комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован.


*


Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.