Захоплення земснаряду: фоторепортаж + ексклюзивні подробиці (7 фото)

О 10.00 4 червня 2009 року активістами ініціативи «Збережи Старий Київ» було захоплено земснаряд, яким незаконно здійснювався намив піску на озері на території Жукового острова в Києві. Роботу земснаряду заблоковано.

На даний момент активісти знаходяться на самому земснаряді в знак протесту проти руйнування природнього середовища в заказнику, оскільки влада пасивно ставиться до звернень громадян щодо незаконної роботи земснарядів на озерах заказника, чим опосередковано спричинила вбивство людини.

Акція приурочена до сумної дати – 9 днів з дня смерті одного з захисників Жукового острова. 26 квітня було жорстоко вбито Олексія Гончарова — людину, яка намагалася законними шляхами перешкодити видобуванню піску і нищенню природи на Жуковому острові. Міліція відстоює версію побутового вбивства. Свідки стверджують – вбитому пенсіонерові неодноразово погрожували розправою.

Незважаючи на факт вбивства громадянина, який боровся з нелегальним видобутком піску, незаконні земснаряди на озерах і далі продовжують працювати. Міліція припинила роботу лише одного з земснарядів, біля якого відбувся злочин, інші ж діють і зараз.

Під час здійснення мною журналістського завдання, зображений нижче громадянин силою відібрав у мене ноутбук, намагався його пошкодити, а також погрожував фізичною розправою. Його друг обіцяв мені, цитата «…я выебу тебя в жопу, в жопу выебу, слышишь?». А через півгодини вся гоп-компанія разом із працівниками незаконного гідронамиву, запакована у бобіки поїхала в Голосіївське РОВД..

Захоплення земснаряду: фоторепортаж + ексклюзивні подробиці (7 фото) - Zahoplennja-zemsnarjadu-fotoreportazh_1

далі 6 фотоЗахоплення земснаряду: фоторепортаж + ексклюзивні подробиці (7 фото) - Zahoplennja-zemsnarjadu-fotoreportazh_2

Захоплення земснаряду: фоторепортаж + ексклюзивні подробиці (7 фото) - Zahoplennja-zemsnarjadu-fotoreportazh_3

Захоплення земснаряду: фоторепортаж + ексклюзивні подробиці (7 фото) - Zahoplennja-zemsnarjadu-fotoreportazh_4

Захоплення земснаряду: фоторепортаж + ексклюзивні подробиці (7 фото) - Zahoplennja-zemsnarjadu-fotoreportazh_5

Захоплення земснаряду: фоторепортаж + ексклюзивні подробиці (7 фото) - Zahoplennja-zemsnarjadu-fotoreportazh_6

Захоплення земснаряду: фоторепортаж + ексклюзивні подробиці (7 фото) - Zahoplennja-zemsnarjadu-fotoreportazh_7

http://community.livejournal.com/saveoldkyiv/425899.html

Оставьте первый комментарий

Оставить комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован.


*


Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.