З0 червня 2008 року компанii IPNET виповнюeться 7рокiв

Шановнi друзi!

З0 червня 2008 року компанii IPNET виповнюeться 7рокiв.

Весь цей час наша компанiя росла та розвивалась разом з вами, нашими абонентами, друзями та сусiдами, полiпшуючи послуги, пiдвищуючи стандарти обслуговування та впроваджуючи новiтнi технологii в областi телекомунiкацiй. Саме ваша довiра до нас дозволила нам в нашу рiчницю обiйняти дуже високе i дуже символiчне 7 мiсце серед Iнтернет — провайдерiв Украiни.

Разом з Вами за цi 7 рокiв нам вдалося досягти значних успiхiв:

  • Ми були першим iнтернет — провайдером, який змiг охопити своeю мережею майже весь Оболонський район i сьогоднi кожна п’ята сiм’я Оболонi користуeться нашою послугою.
  • Ми першими впровадили передову технологiю FTTH (оптика до кожного будинку) в масштабах цiлого району мiста.
  • Ми першi та eдинi хто запропонував своiм абонентам унiкальну систему фiксованих тарифних пакетiв, що поeднали фiнансовi переваги не лiмiтованих тарифiв iз шаленою швидкiстю
  • Ethernet-мережi.

Протягом останнiх рокiв наша компанiя проводила пiдготовку до реалiзацii амбiцiйних планiв, щодо покриття iнших т.з. «спальних» районiв нашого мiста. I сьогоднi ми радi сповiстити вас про те, що першi три мiкрорайони, розташованi у Дарницькому районi Киeва, вже пiдключенi до нашоi новоi мультисервiсноi мережi. Разом з тим, ми завжди наголошували, що найбiльш цiнний актив нашоi компанii- це нашi iснуючi абоненти i тому, одночасно iз запуском новоiмережi на Харкiвському масивi, ми провели повну модернiзацiю нашоi мережi на Оболонi. В процесi модернiзацii, а фактично побудовi новоi мережi, було повнiстю замiнено активне мережеве устаткування та понад 150 км кабельноi iнфраструктури за технологieю FTTH, що забезпечило можливiсть надавати ще бiльшу швидкiсть та безперервнiсть роботи мережi. Сьогоднi 200 професiоналiв IPNET обслуговують понад 15000 наших абонентiв в двох районах мiста Киeва.

Завдяки таким масштабним змiнам, ми маeмо змогу запропонувати якiсно нову генерацiю тарифних планiв — повнi безлiмiтнi, на небувалiй донинi швидкостi, при цьому всiм хто бажаe користуватись Iнтернетом час вiд часу або спробувати, що таке «Iнтернет вiд IPNET», ми розробили тарифи з передплаченим лiмiтом трафiку на максимальнiй швидкостi до 100Мбiт/сек. Таке поeднання якостi та швидкостi досi не пропонувалось iншими компанiями, що надають послуги доступу до мережi Iнтернет.
Ми хочемо, щоб ви, нашi шановнi друзi, знали: цей лист — це не звiт про виконану роботу, цей лист e перелiком того, що ми зробили для надання сучасних та якiсних Iнтернет-послуг для вас. В планах нашоi подальшоi роботи e впровадження нових додаткових сервiсiв, масштабна розбудова мережi, удосконалення iснуючих пропозицiй та постiйний контроль за якiстю наших послуг.

Ми робимо все для вашоi твердоi впевненостi тому, що ви обрали для себе найкращi послуги на ринку телекомунiкацiй. I найвищою оцiнкою наших зусиль e те що понад 70% наших нових абонентiв обирають Iнтернет вiд IPNET за вашими рекомендацiями.
Вiд iменi генерального директора Дмитра Грищука та команди компанii IPNET дозвольте ще раз подякувати вам за вашу довiру.

Оставьте первый комментарий

Оставить комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован.


*


Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.