Житловий комплекс на пр. Героїв Сталінграду, 2а

Житловий комплекс на пр. Героїв Сталінграду, 2а - 20070122194544405_1

На березі Дніпра, в районі набережної Оболонського заливу, ЗАТ МЖК «Оболонь» планує розпочати будівництво багатоповерхового жилого комплексу, котрий, на думку архітекторів містобудівної ради, стане визитівкою району. В реалізацію проекту компанія має намір інвестувати близько 300 млн.грн., побудувавши 30 тис. кв. м. житла.

На ділянці площею 0,93 га, розташованій поблизу Московського мосту, компанія планує побудувати два будинки 24 і 25 поверхів з 4-х поверховою стилобатною частиною.

Перші два поверхи жилого комплексу займуть соціальні обєкти: магазин (321 кв.м.), ресторан (860), боулінг-клуб (390) та ігрові приміщення (375). Крім того, там же будуть разташовані кафе, аптека, салон краси, хімчистка та інші об’єкти побутових послуг. Площа офісних приміщень складатиме 375,8 кв.м. В підземній частині разміститься двосекційний підземний паркінг на 200 машиномісць. 3-й и 4-й поверхи відійдуть під квартири підвищеної комфортабельності, котрі будуть обслуговуватися «незалежними» ліфтами та сходовими блоками.

Крім того, елітне житло нижніх поверхів облаштують виходами на терраси з видом на Дніпро. На верхніх поверхах побудують багаторівневі квартири. Всього планується побудувати 277 квартир, з них 60% складуть 1 і 2 кімнатні, і 40% — 3-х , 4-х кімнатні квартири. Площа квартир становить в межах 50 – 250 кв.м.

Форми і фасади будинків задумано виконати у формі паруса. Зовнішнє оздоблення цокольної частини приміщень, будівельники планують виконати із сірого граніту і керамогранітних панелей. На прилеглій до комплексу території забудовники висадять дерева, облаштують дитячі майданчики.

Початок будівництва планується в 2007 році.

Введення в експлуатацію — 2010 рік.

mgkobolon.com.ua/ukr/objects/30/8

Оставьте первый комментарий

Оставить комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован.


*


Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.