На Оболоні на мобільні телефони полюють з пістолетом

Працівники карного розшуку Оболонської міліції 29 жовтня затримали двох небезпечних грабіжників.

Злочинці напередодні пограбували на спортмайданчику, що на вулиці Приозерній, 10, двох 14-річних дев’ятикласників. Підійшли до школярів, коли ті робили вправи на перекладині і, погрожуючи пістолетом, стали вимагати гроші й мобільники. Школярі відповіли, що не брали на спортмайданчик грошей і телефонів, але раптом в одного з них у кишені задзвонив мобільник. Після цього один із грабіжників сильно вдарив школяра в голову руків’ям пістолета. Нападники відібрали два недорогих телефони (за даними районної міліції, один мобільник коштує 300 грн, інший — 100 грн) і втекли.

— Хлопці відразу ж розповіли про напад батькам, ті викликали міліцію. Підлітка, якого вдарили пістолетом, відправили в лікарню, інший розказав міліції, як виглядали грабіжники. Затримали їх у неділю зранку, вони ще не встигли позбавитися речових доказів — телефонів, які належать підліткам. Спочатку заперечували, що причетні до грабунку. Зізналися, коли оперативники показали фотографії підлітка з розбитою головою, — каже прес-офіцер Оболонської міліції Вікторія Білозерцева, пише "Газета по-українськи".

Підозрювані — місцеві, жителі Оболоні. Одному — 22 роки, він одружений. Інший, 18-річний, очікував призову в армію — мав іти служити через два тижні. Порушено справу. Обом загрожує позбавлення волі від 7 до 10 років з конфіскацією майна.

kiyany.obozrevatel.com/news/2006/11/3/24463.htm

Оставьте первый комментарий

Оставить комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован.


*


Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.