Салони краси Рівне

Осінь – пора перемін та удосконалень. Працівники салонів краси Рівного втомлюються чи не найбільше – адже за статистикою, із жовтня починається неабиякий наплив клієнтів. Весільний манікюр, педикюр, нарощування нігтів або гелеве покриття перед останнім цього року теплим візитом до моря, художній манікюр на Хелловін та цікавий дизайн нігтів, щоби потішити себе у погану погоду, а також численні СПА-процедури – за усім цим жінки приходять  у салони краси у Рівному.Інколи працівники салонів краси у Рівному практично «згоряють» на роботі. За численними справами можна просто забути про відпочинок і втратити рештки ентузіазму.

Ми підготували перелік порад для того, щоб будні проходили максимально продуктивно.По-перше, кількахвилинні зарядки протягом дня. Можна використовувати елементи йоги чи пілатесу для того, щоби мінімізувати проблеми зі спиною внаслідок сидячої роботи. Навіть 10 хвилин для легкої розминки вранці і увечері не тільки приведуть вас у тонус, але і покращать настрій.Дієтологи весь час нагадують про правильні сніданки. Збалансований сніданок – це складні вуглеводи та білки. Приклад здорового сніданку: каша і шматочок курки, або варене яйце.

Любителі солодощів можуть розпочати день із тосту з арахісовим маслом. Спеціалісти радять не починати ранок з кави, а у випадку, якщо ви не можете відмовитись від кофеїну, відкласти першу склянку на годину-дві.Тобто, якщо ви вже на роботі і маєте вільну хвилинку – нарешті потіште себе кавою, але ще краще для вашого організму замінити її водою. Чим більше води ви споживаєте – тим краще почуваєтесь. Остерігайтесь зневоднення і намагайтесь пити чисту воду. У воду можна додавати шматочок лимону і м’яти.Намагайтесь розпланувати ваш графік так, щоби мати перерви між візитами клієнтів.

Особливо необхідно відпочити після того, як ви робили нарощування нігтів чи манікюр гель-лаком, адже така робота змушує вас концентруватись надміру, а тому напружувати очі. Крім того, варто розім’яти плечі, зробити кілька присідань, а також зробити серію вправ для пальців рук і кисті. Не обмежуйте себе процедурами для релаксу – часу від часу записуйтесь до колег на СПА-процедури. Це не тільки допоможе вам розслабитись, але і дасть змогу краще відчути побажання клієнтів (адже цього разу ви виступаєте у ролі клієнта). Домовтесь із подругою про масаж рук одна одній по черзі.

Таким чином, ви застережете себе від хвороб суглобів.Говоріть про правильний спосіб життя! Усе візуалізоване на папері і сказане вголос рано чи пізно збувається. Створіть культ здорового способу життя. Як показує практика салону краси Vanille – гарний приклад переймається швидко. Працівники Vanille почуваються бадьоро і завжди готові виконати свою роботу якісно. Ціни на манікюр зазначені на сторінці: www.vanille.rv.ua

Оставьте первый комментарий

Оставить комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован.


*


Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.